Energin börjar sina
Men halloj ! 
Nu va det ett par dagar sedan igen 🙈
Som rubriken lyder så känner jag att min energi är påväg bort, småbarnslivet är ett faktum och tålamodet är i botten. Våra barn är de snällaste och oftast de enklaste men det betyder inte att man inte kan bli trött för det. Det är jobbigare än man tror att ha två små barn, dessutom med två olika viljor.. 
blir ju säkert enklare när Ebba blir större också.. eller inte 😂

Innan energin sjönk de senaste dagarna så hann jag som tur va tanka på rejält.
I fredags hängde vi med Elin och Alicia hela dagen vilket va väldigt efterlängtat och välbehövligt🥰 gladast va nog Nellie, som hade två bebisar att greja med. 
På kvällen åkte vi till Emils föräldrar och firade hans mamma som fyllde år. Trevligt sällskap, supergod mat och efterlängtat vin 🍷 
Lördagen startade vi lite lugnt här hemma för att efter lunch åka till godisaffären i Mjölby. Både jag och Nellie va helt till oss där inne, de har nämligen tusen olika sorters lösgodis😍
Efter det åkte vi förbi mina föräldrar en stund och sedan hem för att ta kväll. 
Söndag eftermiddag åkte vi till mina föräldrar igen då min syster och Erik va där. 

I måndags va vi en sväng på BVC med Ebba, var bara ett snabbt besök för att mäta och väga. När vi kom hem jämförde jag ebba och Nellies vikt och längd vid samma ålder och nu är de identiska. Ebba är som att ha Nellie som bebis igen, de är kopior av varandra både till utseende men även i sättet. 

Igår (tisdag) va Nellie på förskolan och jag passade på att åka och träna. Inte det bästa passet jag haft men det va nått iallafall. Träningsvärken idag är inte att leka med.
När jag hämtade Nellie va det 18 grader ute så vi passade på att ta en cykeltur och leka i varenda lekpark vi åkte förbi.  

Idag är Nellie hemma från förskolan då hon inte ville åka dit imorse, något jag ångrar lite haha för Ebba har haft en skitdag- ingenting är bra och hon vill absolut inte sova. Nellie har massor energi och jag känner att jag inte räcker till. Livet hörni ?! 
Längtar till klockan blir 17 så Emil kommer och kan ta över lite 🙈 funderar starkt på att gå och lägga mig när båda barnen somnat vid 19-20 , men det lär de väl inte göra idag bara för att jag känner så... 

Hoppas ni mår bra iallafall 🥰
Ha det bäst! 
(null)

(null)

(null)